Armaturjonsson overtar Novatek AS

 
Armaturjonsson overtar Novatek ASBildet: Fra venstre: Per Erik Halkinrud (styreformann Novatek), Thorn Fredrik Hemsen (daglig leder AJ), Dag Nordbye (daglig leder Novatek), Håkan Spång
Armaturjonsson AS, datterselskap av det svenske Ernströmgruppen AB, kjøper Novatek AS for å bidra til miljøriktig rensing av vann i Norge.

- Vann er og vil alltid være klodens viktgste naturressurs, og det er et svært viktig arbeid å sørge for at vann blir håndtert på den best mulige måten for gjenbruk. Novatek kompletterer Armaturjonsson på dette området, og sammen vil vi kunne bli en enda bedre partner for alle våre samarbeidspartnere innen dette viktige området. Vi er svært glade for at de tre gründerne av Novatek finner oss som en god havn for deres livsverk, sier Thorn Fredrik Hemsen, administrerende direktør i Armaturjonsson AS, i en pressemelding.

- Novatek er et veldrevet selskap med høy kompetanse og lang erfaring innen sin bransje. De er videre svært opptatt av det grønne skiftet og er veldig dedikert til at deres kunder og partnere skal bidra til en grønnere fremtid for oss og fremtidige generasjoner. Alt veldig samsvarende med våre egne målsetninger. Armaturjonsson og Novatek er begge aktive selskaper som er opptatt av korrekt behandling av klodens viktigste næringsmiddel, nemlig vann. Av den grunn erverver Armaturjonsson samtlige aksjer i selskapet Novatek AS, som er spesialisert på nettopp vannrensing i all type industri og infrastruktur. Selskapets kompetanse, tjeneste- og produktsortiment, kompletterer Ernströmgruppens forretningsområde Water & Heating, sier Thorn Fredrik Hemsen.

Kjøpet kompletterer Ernströmgruppens øvrige virksomheter innen Water & Heating, hvilke omfatter systemer og tjenester innen håndtering av all type vann, samt festemateriell for montering. I Sverige har Ernströmgruppen Water & Heating selskapene Retherm Kruge AB og Muovitech AB, med sine søsterselskaper i alle Nordiske land i tillegg til Holland, Polen og UK. I Norge finnes selskapet Kruge AS foruten Armaturjonsson AS.

Novatek ble etablert av gründerne Dag Nordbye, Per Erik Halkinrud og Håkan Spång i 1989. Selskapet består også i dag av de samme personene, i tillegg til flere som har kommet til. Alle opprinnelige eiere kommer til å fortsette i selskapet.
- Med Ernströmgruppen og Armaturjonsson som nye eiere ser vi lyst på fremtiden. Dette gir oss muligheter til å øke vår satsning innen vannrensing og bistå norske virksomheter i det grønne skiftet. Samtidig ser vi mulighet til å skape betydelig vekst i virksomheten, sier Dag Nordbye, daglig leder i Novatek AS.

Novatek, som omsetter ca. 30 MNOK, kommer fortsatt til å drives som et eget selskap og alle medarbeidere vil beholde sine arbeidsplasser på Hagan utenfor Oslo.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår