BD ansetter ny KAM-direktør

 
BD ansetter ny KAM-direktørBildet: Edwin Bekkevold
Brødrene Dahl styrker laget med Edwin Bekkevold som ny KAM-direktør.

Edwin Bekkevold har lang fartstid fra VVS-bransjen, hvor han har hatt ulike roller i Dansani AS, sist som Country Manager.

Bekkevold har også verdifull erfaring som nasjonal salgssjef hos Flügger, og har vært en viktig del av deres ledergruppe.

– Jeg har alltid syntes at Brødrene Dahl har vært et spennende selskap, og jeg gleder meg virkelig til å ta fatt på rollen i et dyktig KAM-team. Jeg tror at BD har gode muligheter for å skape vekst fremover - noe jeg ønsker å være en del av, sier Bekkevold.

– Edwin vil være en viktig ressurs for vår videre vekst og suksess i bransjen. Vi ser frem til å dra nytte av hans ekspertise, og jobbe med ham for å skape enda bedre resultater for våre kunder og partnere. Vi er glade for å ønske ham velkommen til Brødrene Dahl, forteller en fornøyd Lars Tendal, CEO i Brødrene Dahl, i en pressemelding.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår