Tom Roger Jensen ny regiondirektør i Bravida Norges region Nord

 
Tom Roger Jensen ny regiondirektør i Bravida Norges region NordBildet: Tom Roger Jensen
Med 20 års erfaring fra lederposisjoner i elektro, olje- og entreprenørbransjen, er Jensen godt rustet til å lede 300 medarbeidere og en region med målsetting om 500 millioner kroner i omsetning.

– Jeg er både stolt og ydmyk over å få muligheten til å være med å lede utviklingen av Bravidas allerede sterke posisjon i Nord-Norge, og ser frem til å komme tilbake til Bravida etter 11 år borte, i olje- og entreprenørbransjen, sier den påtroppende regiondirektøren. Han tiltrer stillingen 1. oktober.

– Vi er strålende fornøyde med å ha signert en slik kapasitet med lang erfaring fra byggebransjen. Tom Roger kjenner bransjen godt, og vil få ansvar for Bravidas nordligste region, som strekker seg fra Bodø i sør til Alta i nord, sier Ronny Øvrevik, divisjonsdirektør for Bravidas divisjon Kysten.

Lang ledererfaring og tverrfaglig kompetanse

De siste sju årene har Jensen hatt rollene som blant annet teknisk sjef, prosjektsjef, ITB-ansvarlig og prosjektleder i Peab Bjørn Bygg, som en av Nord-Norges største entreprenører, etter fire år som engineering manager, department manager og senior engineer i Aker Solutions – Olje og gass.

Enda tidligere, fra 1999 til 2012 hadde ingeniøren stillingene som avdelingsleder, prosjektleder og serviceingeniør i Siemens Installasjon, som ble til Bravida.

– Av erfaringer jeg har tatt med meg, vil jeg trekke frem HMS-fokuset og viktigheten av et velfungerende prosesstyringsverktøy fra oljebransjen. Fra entreprenørbransjen har jeg opparbeidet meg god tverrfaglig kompetanse for alle fag innenfor ett byggeprosjekt, samt å alltid være åpen for andre metoder å jobbe smartere på, sier Jensen, og legger til:
– Jeg gleder meg også til å treffe gamle kollegaer og å bli kjent med nye!

Vokser i Nord-Norge

Bravida satser på vekst innen både service- og prosjektvirksomheten i Nord-Norge, og holder trykket oppe på begge disse områdene, som er tradisjonelle arenaer for bedriften.
– Samtidig er spesialområdene byggautomasjon og sikkerhet viktige satsningsområder for regionen. Det ligger også godt til rette for å vokse videre innenfor et av de mest spennende segmentene i nord – havbruk, sier Ronny Øvrevik.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår