Blir ny sjef for Trox Auranor Norge

 
Blir ny sjef for Trox Auranor NorgeBildet: John Georg Storvik blir ny administrerende direktør i TROX Auranor Norge AS (Foto: Odd Borgestrand)
John Georg Storvik kommer fra Lindab AS der han har jobbet i 24 år - de siste 8 årene som Administrerende Direktør. Han overtar stillingen etter Peter Sønderskov som har ledet TROX Auranor de siste 7 årene.

Sønderskov har bl.a. vært ansvarlig for oppbygningen av og flyttingen til de nye fabrikklokalene på Jaren, men har også samtidig hatt ansvar for TROX Danmark, sitt bosted i Danmark samt TROX konsernets øvrige interesser i Norden. De siste årene har det vært krevende og vanskelig å pendle mellom to land på grunn av pandemien.

- TROX Auranor har vokst seg betydelig større og er blant de mest bærekraftige i bransjen – økonomisk så vel som operasjonelt. Per dags dato har bedriften et ordreinntak som er 50% høyere enn fjoråret, noe som sammen med dagens situasjon i Europa skaper utfordringer med bl.a. tilgang på råvarer, transport og å få nok ansatte til produksjonen. Derfor vil det være godt og riktig nå med en norsk leder som kan være tilstede på den nye fabrikken på full tid. Det vil gi best forutsetning for å finjustere produksjonsprosesser og bedriften som helhet, for å møte den store etterspørselen vi ser både i dag og i fremtiden, sier Peter Sønderskov.

Peter Sønderskov vil fremdeles være i TROX konsernet som bl.a. administrerende direktør for TROX Danmark og rådgiver for styret i TROX Auranor.

- Alle hos TROX Auranor vil gerne takke Peter for samarbeidet, vi er stolte over hva han har stått i spissen for og som vi sammen har fått til. Vi ønsker samtidig John Georg velkommen til TROX-familien, heter det i en pressemelding.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår