Rørfunn AS inn i VVS Norge Prosjekt

 
Rørfunn AS inn i VVS Norge ProsjektFra venstre: Stig Schei (avd.leder Anlegg og Industri), Arvid Løberg (Avd.leder Service), Nina Hagerup-Lyngvær (DL)
Rørfunn AS er et av Trøndelags ledende rørleggerfirma, og blir nå blir nyeste medlem i VVS Norge Prosjekt.

Rørleggerkjeden når med den nye storsigneringen nok en milepæl med sitt første medlem i Trøndelag – og teller nå 31 medlemsbedrifter nasjonalt. I over 25 år har Rørfunn AS vært en ledende aktør på rørleggermarkedet i Trondheim og omegn. Fra sitt hovedkvarter på Nardo leverer de alt av rørleggertjenester, herunder sanitær-, varme-, -sprinkler, kjøle- og trykkluft, samt prosjektering av varme og sanitæranlegg. Nå blir rørleggerfirmaet Trøndelags første representant i VVS Norge Prosjekt.

- Vi har lenge vært nysgjerrig på VVS Norge-samarbeidet og gleder oss til å oppleve fordelene et medlemskap gir. Først og fremst kommer det til å lette den organisatoriske hverdagen vår betraktelig. Særlig blir det deilig å slippe all oppfølgingen knyttet til innkjøp og vite at vi uansett er sikret markedets beste priser. I tillegg tror vi at det ligger noe fint i det å være en del av et større felleskap, sier Nina Hagerup, daglig leder i Rørfunn AS.

Rørfunn avsluttet nettopp et sterkt 2021. Året ble også preget av en større intern omstrukturering, der firmaet blant annet slo sammen avdelingene for industri og anlegg. 

- Fjoråret var et bra og lærerikt år, der vi stadig tok nye steg internt. Jeg vil særlig trekke frem at vi videreutdannet tre prosjektledere internt i bedriften. Det har vært en soleklar suksess, og vi gleder oss til å utforske mulighetene i VVS Akademiet for videre faglig påfyll, sier Hagerup.

Leder i VVS Norge Prosjekt, Erlend Berg er superfornøyd med det ferskeste tilskuddet på medlemsfronten.

- Det er inspirerende å høre historien om de tre unge prosjektlederne og den suksessen de har opplevd i etterkant av det. Nå skal vi bli enda bedre kjent og bidra til å styrke Rørfunns konkurransekraft i prosjektmarkedet. I tillegg er det også veldig gøy å få vår første medlemsbedrift i Trøndelag. I dag feires det med sodd, sier Berg, for øvrig født og oppvokst i Trondheim.

Rolf Tveter, ansvarlig for rekruttering av nye medlemsbedrifter i VVS Norge, er også strålende fornøyd med det nye medlemmet.

- Rørfunn er en bedrift som har imponert oss over flere år. Vi ser frem til å forene krefter med dem for å skape ytterligere verdi for deres kunder. Overordnet sett har veksten i antall medlemmer vært formidabel siden etableringen av VVS Norge Prosjekt i fjor. Like fullt har vi plass til flere stjernesigneringer, og vi gleder oss til å få enda flere ambisiøse bedrifter med på laget, avslutter Tveter.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår