Caverions publiserer bærekraftsrapport

 
Caverions publiserer bærekraftsrapportBildet: Caverions offentlig publiserte mål innen miljø er at håndavtrykket skal være fem ganger større enn fotavtrykket i 2025, og ti ganger større i 2030.
Caverion har nå publisert årets bærekraftsrapport. Rapporten dokumenterer hva selskapet gjør innen områdene miljø, sosialt og selskapsstyring, den velkjente ESG-modellen.

– Vi ønsker at vårt bærekraftsarbeid skal ha retning, fokus og substans. En måte å sørge for dette på er å måle og kvantifisere,  slik vi gjør i denne rapporten. I 2022 har vi eksempelvis inngått et tettere samarbeid med våre leverandører om etiske retningslinjer, sier administrerende direktør Knut Gaaserud i rapportens forord.

Rapporten bringer tall og fakta for selskapets arbeid på dette området, og det er særlig lagt vekt på å sammenstille egne utslipp (karbonfotavtrykk) med sparte utslipp gjennom kundeprosjekter (håndavtrykk).

Caverions offentlig publiserte mål innen miljø er at håndavtrykket skal være fem ganger større enn fotavtrykket i 2025, og ti ganger større i 2030. Konsernet er i rute til dette, og tallene viser at Norge, bl.a. på grunn av overgangen til el-servicebiler og utbyggingen av offentlige ladestasjoner, ligger spesielt godt an.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår