Comfort-kjeden scorer høyest på kundetilfredshet

 
Comfort-kjeden scorer høyest på kundetilfredshetBildet: Vidar Skoglund, adm.dir. i Bademiljø og Comfort (VVS Norge RMB), er glad for at Comfort er bransjevinner i Norsk Kundebarometer 2023.
Kundene har talt – de rangerer Comfort til den beste VVS-kjeden i Norge. I årets Kundebarometer fikk Comfort en kundetilfredshet på over 75 poeng.

- Vi er svært glade for å bli bransjevinner i årets kåring. Comfort er Norges eldste rørleggerkjede og vi er opptatt av trygghet og kvalitet. Vi vet at dette er svært viktig for kunder. Å pusse opp bad og VVS er en kostbar investering i hjemmet, så fagkompetanse, kvalitetsprodukter og god service er avgjørende for et vellykket prosjekt, sier Vidar Skoglund, administrerende direktør i VVS Norge RMB (ansvarlig for kjedene Comfort og Bademiljø).

- Vi er superfornøyd med å klatre på årets Kundebarometer og bruker dette som inspirasjon til å fortsette det gode arbeidet. Tusen takk til alle som har bidratt til den gode plasseringen, sier Skoglund videre.

I årets undersøkelse fikk Comfort en kundetilfredshet på over 75 poeng.

Rangeres øverst i VVS-bransjen

- Comfort oppnår i Norsk Kundebarometer 2023 en tilfredshetsscore på 75,8 poeng og rangeres øverst i VVS-bransjen. En score på over 75 poeng forteller oss at kundene til Comfort er «svært fornøyde» med sin leverandør. Kundene til Comfort gir også uttrykk for høy grad av lojalitet: Det er svært sannsynlig at de vil benytte Comfort også i fremtiden, sier høyskolelektor Bengt G. Lorentzen som jobber ved Institutt for Markedsføring på Handelshøyskolen BI.

Det er VVS Norge som eier Comfort-kjeden. Blant 159 bedrifter i Norge kom Comfort totalt på 52. plass, noe som er 26 plasser opp fra fjoråret.

Bademiljø klatret 27 plasser

VVS Norge eier også Bademiljø som i år kom på en 70. plass totalt og tok 2. plassen i bransjekategorien VVS. 

- Bademiljø har klatret 27 plasser opp siden i fjor. Dette er også en veldig bra prestasjon som vi er godt fornøyd med, sier Skoglund. 

Illustrasjonsbilde: Comfort-kjeden er bransjevinner i Norsk Kundebarometer 2023.

Les mer og se resultatene til Norsk Kundebarometer 2023 her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår