Flere nyansettelser hos Mitsubishi Electric

 
Flere nyansettelser hos Mitsubishi ElectricBildet: Fra venstre: Aleksander Aaker, Aksel Nikolaysen og Marius johansen
Mitsubishi Electric Europe B.V Norwegian Branch er i vekst og har den siste tiden rekruttert flere nye ansettelser.

Med nye produkter og økt oppdragsmengde er det særlig på bedriftsmarkedet/proff at Mitsubishi Electric har sett behov for flere dyktige folk.

De nye ansatte i Mitsubishi Electric Europe B.V Norwegian Branch er Erik Stensrud, salgsleder bedrift, Marta Voda, salgsingeniør bedrift, Marius Johansen, salgsingeniør bedrift, Aleksander Aaker, produktsjef ATW & IOT og Aksel Nikolaysen, teknisk support ATW.

Bildet: Erik Stensrud og Marta Voda

 

- Kick-off for bedrift-satsningen vår

Den nye salgslederen for bedrift, Erik Stensrud fikk sin offentlige debut på VVS-dagene. Erik tiltro stillingen i våres og kan fortelle at VVS-Dagene og lanseringen av den nye luft-til-vann varmepumpen til næringsbygg; MIENAI, har vært et foreløpig høydepunkt.
- VVS-dagene var på mange måter høstens kick-off for bedrift-satsningen vår, med MIENAI-lanseringen. Som ny salgsleder for bedrift var det veldig gøy å oppleve den fantastiske mottakelse fra kundene på MIENAI. Jeg har hatt en veldig god start i Mitsubishi Electric og timingen var på mange måter perfekt. Vi er et veldig godt team, har vind i ryggen og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Erik Stensrud, salgsleder bedrift, i en pressemelding.

- Drømmearbeidsplassen

I tillegg til Erik, har også Marta Voda og Marius Johansen begynt i proff-avdelingen til Mitsubishi Electric det siste året. De er begge salgsingeniører for bedriftsmarkedet.
- Det er et utrolig bra miljø her, noe jeg merket med en gang. Jeg ble veldig godt tatt imot og fikk god opplæring. Det viktigste for meg er fleksibilitet og kommunikasjon, begge deler opplever jeg er i fokus her hos Mitsubishi Electric. Det gir også kundene tilbakemelding om, at vi både er raske og tydelige i dialogen. Når vi er fornøyde blir også kundene fornøyde, så det er vinn-vinn, forteller Marta Voda.

Spiller hverandre gode

- Jeg må si det har vært en drøm siden jeg begynte her i Mitsubishi Electric. Det høres kanskje ut som en klisje, men jeg gleder meg til å stå opp om morgenen og gå på jobb her. Vi er et fantastisk team som spiller hverandre gode og jobber hele tiden for at alle skal prestere best mulig. Mye av jobben min består i prosjektering og oppfølging av kunder, så jeg er mye ute på veien og besøker kundene våre. De kundene jeg jobber med gir inntrykk av at de er svært fornøyde. Jeg tror noe av nøkkelen til våre fornøyde kunder er produktkvaliteten kombinert med et fantastisk support-team, forteller Marius Johansen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår