Seabrokers GeoEnergi øker kapasiteten

 
Seabrokers GeoEnergi øker kapasitetenBildet: - Jeg håper flere i det politiske Norge også blir mer opptatt av løsninger som lar seg raskt implenetere til lav kostnad, fremfor å drømme seg bort i «månelandinger», sier Ketil Solvik-Olsen, daglig leder i Seabrokers Fundamentering.
Seabrokers GeoEnergi satser offensivt på energibrønner, og styrker nå sin markedsposisjon gjennom utvidelse av maskinparken.

I disse dager har selskapet fått levering av den første av fire nye borerigger dedikert for energibrønner. Dermed er de i gang med å øke kapasiteten med moderne og effektivt utstyr. 

- Det er alltid kjekt med nye maskiner, og det trenger vi. Det er stor pågang fra både etablerte og nye kunder. Høye strømpriser og uro i energimarkedene slår åpenbart inn hos mange bygningseiere – alt fra eiere av næringsbygg og eneboliger til store borettslag og idrettslag.

- Energibrønner og moderne varmesentraler er god økonomi for de aller fleste. Flere av prosjektene vi nå regner på har en nedbetalingstid rundt drøye 6 år. Når vi i tillegg kan koble på stadig flere gode finansieringsløsninger så er det ikke vanskelig å ta en positiv investeringsbeslutning, sier Hans Christian Hannevig, daglig leder i Seabrokers GeoEnergi AS, i en pressemelding.

Bildet: Hans Christian Hannevig, daglig leder i Seabrokers GeoEnergi AS

Seabrokers styrket i vår sin satsing på energibrønner da de opprettet Seabrokers GeoEnergi AS. Omsetningen er mer en doblet så langt i år.

Den nyeste maskinen til Seabrokers GeoEnergi er en W62 levert av Ornunga Maskin og Teknik AB. Den veier under 10t og er 1,8m bred. Riggen har 3 meters borstenger og en tårnhøyde på ca 7 m. Hannevig er godt fornøyd med det han ser. 

- Riggen er sterk samtidig som den er liten og smidig. Overbygget kan svinge 360 grader over beltene og det gjør at vi kommer til på trange plasser ved behov. Maskinen er derfor  godt egnet for boring av energibrønner i alt fra eneboliger til større anlegg med mange brønner.

Ketil Solvik-Olsen er svært tilfreds med utviklingen.

Bildet: Den nyeste maskinen til Seabrokers GeoEnergi er en W62 levert av Ornunga Maskin og Teknik AB. Den veier under 10t og er 1,8m bred. Riggen har 3 meters borstenger og en tårnhøyde på ca 7 m.

Bildet: Riggen har 3 meters borstenger og en tårnhøyde på ca 7 m

- Seabrokers skal være blant Norges ledende selskaper innen energibrønner. Jeg er glad for at vi allerede ser så gode resultater på vår satsing, sier Solvik-Olsen. Han er daglig leder i Seabrokers Fundamentering, som i vår skilte ut sin energisatsing i eget heleid datterselskap. 

- Energibrønner er generelt effektive, lite kontroversielle, ofte svært lønnsomme og kan gjennomføres raskt de fleste steder. Jeg er glad for at stadig flere bygningseiere blir oppmerksom på dette kolumbiegget innen energisektoren. Så håper jeg flere i det politiske Norge også blir mer opptatt av løsninger som lar seg raskt implenetere til lav kostnad, fremfor å drømme seg bort i «månelandinger». Uansett, vi skal gjøre vårt for at energibalansen bedres og folk kan få energipriser som ikke svir i lommeboken. Nye maskiner er vårt første bidrag til det, og så jobber vi med flere spennende muligheter som vi håper kan realiseres etter hvert, avslutter Solvik-Olsen

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår