Fronter Vieser Line på Lillestrøm

 
Fronter Vieser Line på LillestrømBildet: Med Vieser Line kan kundene velge mellom matt svart pulverlakkert stålrist, eller nesten usynlige beleggbar rist.
VVS-DAGENE 2022: - På Lillestrøm vil hovedfokuset vårt være å presentere Vieser Line. Dette er et moderne gulvsluksystem som forener høy kvalitet, design og brukervennlighet.

Av Bjørn Laberg

Det sier Per Arild Alfheim, Area Sales Manager Norway hos Vieser OY, til VVS aktuelt.

VVS-dagene 2022 nærmer seg med stormskritt. Også i år tar VVS aktuelt pulsen på årets utstillere.

Vieser OY har spesialisert seg på produksjon av designgulvsluk, og er en finsk familiebedrift. Vieser er en del av Paree Group, hvor den første delen ble grunnlagt i 1973. Vieser holder til i Österbotten i Finland. Det er blitt montert cirka seks millioner Vieser-gulvsluk, og Vieser har virksomhet i Finland, Sverige, Norge og Estland. Paree Groups omsetning var i 2020r cirka 70 millioner euro. Selskapet har cirka 450 ansatte.

- For oss er design både kvalitet som er til å føles på baderomsflatene og topp utviklet funksjonalitet under gulvet. Målet vårt er å forsyne markedet med stilfulle løsninger som hører hjemme på moderne bad og samtidig forenkler kundenes hverdag, understreker Alfheim.

- Med Vieser Line, som besøkende på vår stand kan studere nærmere, kan kundene velge mellom matt svart pulverlakkert stålrist, eller nesten usynlige beleggbar rist. Den beleggbare risten kan flislegges med gulvflis etter kundens ønske, slik at resultatet blir en elegant og rolig gulvflate. Vieser Line kan også fylles med mikrosement, sier Alfheim videre.

Alfheim trekker frem den ekstra lavtbyggende Vieser One-horisontal sluk, DN50 1x32, som bare bygger 69 mm.

- Det ekstra lavtbyggende Vieser One-horisontale gulvsluket er blant de laveste horisontalsluk på markedet, med gjennomstrømming på 1,2 l/s. Den lavtbyggende konstruksjonen gir merkbare fordeler ved både rehabilitering og i nybygg. Takket være den effektive gjennomstrømmingen kan sluket anvendes både sammen med dusj og badekar. Sluket er kompatibelt med alle Vieser-slukrister og forhøyningsringer.

- Fordelene i det ekstra lavtbyggende Vieser One-sluket kommer tydelig frem i mellomliggende gulvkonstruksjoner, der man foretrekker å etterstøpe meget tynt oppå betongen, eller der fall for avløpsrør ellers er krevende å utføre, sier Per Arild Alfheim avslutningsvis.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår