Geberit presenterer Monolith Plus

 
Geberit presenterer Monolith PlusBildet: Et friskt utseende, bedre hygiene og god frisk luft: Med Geberit Monolith Plus utenpåliggende sisterne er det enkelt å koble til et dusjtoalett, slik som Geberit AquaClean Sela vist her. På denne måten kan komforten rundt toalettet forbedres betydelig.
PRODUKTNYHET: Geberits nye Monolith Plus kombinerer eleganse og komfort. Den reviderte utgaven av Geberits utenpåliggende sisterne gir deg mer komfort på badet.

Geberit Monolith er et godt alternativ til å plassere sisternen bak veggen. De har vært i bruk siden 2010, og åpner for spennende designalternativer. Nye Geberit Monolith Plus skiller seg ut med flere elektronisk styrte funksjoner, inkludert lysinnstillinger, luktavsug, innstillinger for skyllevolum og intervallskyll.

Harmonisk stemningslys

Monolith Plus har et stemningslys som øker komfortfølelsen. Lyset er individuelt justerbart og harmonerer med ComfortLight i speilskapene i baderomsserien Geberit ONE. DALI-grensesnittet som er integrert i Monolith Plus sikrer at lyset kan stilles inn og styres med en app.

Intuitiv betjening i Geberit Home-appen

Med Monolith Plus kan alle funksjoner styres fra Geberit Home-appen. Modulen er oppgradert med Bluetooth. Innstilling av skyllevolumet (fire til seks liter for fullt skyllevolum), intensiteten og virketiden for luktavsuget og fargetemperaturen på lyset, kan betjenes enkelt og intuitivt med en smarttelefon.

 Hold vannet rent

Den elegante fronten på Monolith skjuler også en løsning for vannhygiene: intervallskyll. Dette sikrer at vannet i vannrørene og sisternen skiftes regelmessig. Denne nylig integrerte funksjonen i Monolith Plus er nyttig under lengre fravær eller i ferieopphold. Intervallskyll kan programmeres i Geberit Home-appen. Den skyller på en pålitelig måte vannrørene og sisternen med individuelt justerbare intervaller, og forhindrer dermed bakteriedannelse i det stillestående vannet.

Konsekvent design

Monolith Plus scorer også med optimalisert, klassisk og elegant design. Soft-Touch berøringsknappene for stort og lite skyll er integrert i toppdekselet og utløser skyllingen elektronisk. Frontpanelet i glass i fargene lava, sort eller stentøy i skiferutseende leveres som standard med sidekledningen i svart krom. All annen frontkledning i glass (sandgrå, hvit, mint) samt stentøy i betongutseende fås med sidekledningen i aluminium. 

Enkel installasjon

Monolith Plus imponerer ikke bare med sin enkle og intuitive betjening, men kan også enkelt installeres og kobles til av rørleggere. Dette krever en strømforsyning på badet. Med dybde på bare 10 cm, er Geberit Monolith et attraktivt alternativ til andre sisterner, og til renoveringsprosjekter spesielt.

Geberit Monolith Plus er tilgjengelig nå. Den passer både til veggmonterte og gulvstående toaletter.

Bildet: Intuitiv betjening av den nye Geberit Monolith Plus – enkel berøring og skylling utføres. Omgivelseslys fra Monolith-moduler er lik som ComfortLight i Geberit One speilskap.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår