Intelligent oppgradering av gulvvarmen

 
Intelligent oppgradering av gulvvarmenBildet: Termostaten – og dermed gulvvarmen – kan styres med mobilen, og kundene kan velge om de vil styre hele anlegget eller kun enkelte rom.
Med et enkelt grep kan man nå oppgradere gulvvarmeanleggene med energibesparende funksjoner – uten at det går på komforten løs!

Trikset heter Roth Touchline SL – et intelligent system for å regulere gulvvarmen. Systemet passer til alle typer gulvvarmesystemer, og kan enkelt knyttes opp til gulvvarmen som allerede er i boligen.

- Faktisk er det nettopp i eldre, vannbårne anlegg at Touchline gir den aller beste økningen i effekten. Rørleggeren trenger ikke legge nye rør, bytte fordeler eller hanskes med kompliserte deler. Det gjør at Touchline er et veldig enkelt produkt å både selge inn til kunder og montere, og etterspørselen er gjerne høy på denne tiden av året, hvor kveldene blir kaldere og strømregningen høyere, sier Per Arne Heggen, markedssjef for VVS i Ahlsell, i en pressemelding.

Smart VVS med mobilstyring

Touchline SL er et klasseeksempel på at smarthus er for rørleggeren så vel som elektrikeren. Termostaten – og dermed gulvvarmen – kan styres med mobilen, og kundene kan velge om de vil styre hele anlegget eller kun enkelte rom.

— Touchline SL kommer med innebygde tidsinnstillinger og nattsenking, som kundene kan tilpasse selv. Alt rørleggeren trenger å gjøre, er å bytte ut romtermostatene, reguleringsmotorer og kontrollenheten, så har kundene et mer energieffektivt gulvvarmesystem inn mot vinterne, sier Wenche Tømmerås, markedskoordinator i Roth Norge.

Tømmerås trekker også frem det flotte designet på Touchline SL som et godt salgsargument.

- Termostaten fås i både hvit og sort, med et tidløst design og enkel brukerflate uten for mange forstyrrende elementer, mener hun.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår