Geberit stiller med dusjtoaletter på festivalen Over Oslo

 
Geberit stiller med dusjtoaletter på festivalen Over OsloBildet: Over Oslo pågår fra 14. – 17. juni og dusjtoalettene er på plass alle dager
Festivalen Over Oslo er i full gang og i dag står blant andre Van Morrison, CC Cowboys og DeLillos på scenen. Festivalen fortsetter også i år sitt samarbeid med Geberit.

Dermed slipper festivaldeltakerne den kjipe festivaldo-opplevelsen, men i stedet kan få luksusfølelsen med dusjtoalett.

Når festivalsesongen setter inn er det også mange som gruer seg til det som ofte har blitt beskrevet som den verste delen av festivalbesøket. Festivaldoene. Geberit har i samarbeid med Over Oslo gjort noe med dette, slik at festivaldeltakerne kan få oppleve velværen det er å bli dusjet ren med vann etter et toalettbesøk.

På plass på festivalområdet på toppen av Oslo står derfor hengere med AquaClean dusjtoaletter, som skyller festivaldeltakernes bakdeler rene.

– Det er viktig for oss å være ute og vise fram dusjtoalettene, for mange er usikre før de selv har prøvd. Derimot blir de fleste frelst når de først har opplevd velværen det faktisk gir å bli ren med vann Velvære er også viktig på festivaler og det ønsker vi å bidra til, sier markedssjef i Geberit Katharina Sølvberg.

Sanitærprodusenten opplever at de fleste som prøver endrer mening etter kun ett dobesøk.

– Vår erfaring er at de aller fleste som prøver dusjtoalettet opplever at dette skulle de ha prøvd så mye før. Det er ingen grunn til å velge tørt papir, når man kan bli ren med rennende vann, sier Sølvberg.

Over Oslo pågår fra 14. – 17. juni og dusjtoalettene er på plass alle dager.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår