ISOPARTNER dobler kapasiteten i Trondheim

 
ISOPARTNER dobler kapasiteten i TrondheimBildet: ISOPARTNER sin avdeling på Malvik utenfor Trondheim.
Isolasjonsgrossisten ISOPARTNER forsterker nå sin posisjon som totalleverandør av teknisk isolasjon ved å doble kapasiteten ved deres avdeling i Trondheim.

- Som Norges eneste dedikerte grossist for teknisk isolering, tilbyr ISOPARTNER et bredt spekter av løsninger. Med min erfaring fra VVS-bransjen, blant annet hos Brødrene Dahl og Ahlsell, ser jeg frem til å styrke ISOPARTNERs posisjon i VVS- og industrisegmentet i regionen, sier Remi Storfjell, som nylig tiltrådte som salgsansvarlig for Midt- og Nord-Norge ved Trondheim-avdelingen.

Bildet: Remi Storfjell

- Doblingen av vår kapasitet i Trondheim bekrefter vår vekstambisjon i Norge. Vi ser en økende etterspørsel i markedet, og med Remi i førersetet for vår nordlige region, er vi sikre på at vår forpliktelse til kvalitet og service blir ytterligere forsterket, sier Arne Schultz, administrerende direktør i ISOPARTNER

Fra avdelingen på Malvik, 20 km øst for Trondheim sentrum, sørger Remi og hans team for rask og effektiv levering av teknisk isolasjon. Med et nytt lagertilbygg på 500 kvadratmeter som står klart i november, blir sortimentet bredere og lagerbeholdningen større.

- Siden oppstarten i Trondheim i 2021, har etterspørselen vokst kraftig. Med våre øvrige avdelinger i Moss, Bergen og Oslo, er vi stolte av å kunne tilby et enda bredere produktutvalg, større lokal lagerkapasitet og raske leveranser til hele Norge, legger Schultz til.

Bildet: Arne Schultz

ISOPARTNERs webshop, www.tekniskisolering.no, har også sett en markant økning i popularitet. Den gir døgnåpen tilgang til produkter, priser, dokumentasjon og ordrehistorikk.

ISOPARTNER er en del av IPCOM, en belgisk gruppe europeiske selskaper som spesialiserer seg på produksjon og distribusjon av teknisk isolasjon og tilhørende produkter. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår