Ønsker rammeavtale på rørleggertjenester

 
Ønsker rammeavtale på rørleggertjenesterIllustrasjonsbilde: Getty Images
AKTUELLE PROSJEKTER: Grenlandskommunenes Innkjøpsenhet (GKI) inviterer til konkurranse om rammeavtale på rørleggertjenester og -materiell. Totalverdi vil ligge på cirka 24,4 millioner kroner.

Av Bjørn Laberg

GKI er en felles innkjøpsfunksjon for alle de 6 kommunene i Grenland: Skien, Porsgrunn, Bamble, Kragerø, Drangedal og Siljan. Kommunene er deltakere i Grenlandssamarbeidet. GKI er et interkommunalt selskap som eies av alle disse kommunene, hvor Skien kommune er vertskommune for samarbeidet.

Rammeavtalen gjelder samlet kjøp av produkter/materiell og arbeid der kommunene ønsker å bruke ekstern hjelp til å utføre vedlikehold og utbedringer av kommunale bygg og leiligheter innenfor rørfaget. Oppdragsgiver ønsker på vegne av alle 6 kommunene i Grenland å inngå parallelle rammeavtaler med inntil 3 leverandører per kommune, forutsatt at det er tilstrekkelig antall egnede leverandører og tilbud. 

Typiske rørleggeroppdrag vil blant annet være:

• Skifte av VA/VVS utstyr som klosett/toalett/urinal, servanter, utslagsvasker, dusj (kabinett/glassvegger/-dører mv.), bad, beredere, innredning, blandebatterier, kraner, radiatorer, pumper mv., samt tilhørende materiell/deler - både arbeid og produkter.

• Innsetting av nytt VA/VVS utstyr i eksisterende våtrom, kjøkken mv. - både arbeid og produkter.

• Reparasjon og utbedringer i eksisterende våtrom, kjøkken mv. - både arbeid og produkter.

• Reparasjon og utbedringer for øvrig av VA/VVS røropplegg i alle andre rom i kommunale bygg og leiligheter - både arbeid og produkter.

• Installasjon/oppbygging av nye VA/VVS røropplegg i alle andre rom i kommunale bygg og leiligheter - både arbeid og produkter.

• Internkontroll av anlegg/røropplegg og tilsvarende tjenester innen rørleggerfaget i kommunale boliger. 

Total avtaleperiode er på 2 år + muligheter for prolongering i ytterligere 2 år, med ett års intervall. Kommunene som kan gjøre avrop/bestilling fra denne rammeavtalen er Skien, Porsgrunn, Bamble, Kragerø, Drangedal og Siljan.

Anslått volum / omsetning i NOK, eks. mva. - fordelt per kommune:

FAKTA:

Oppdragsgiver: Grenlandskommunenes Innkjøpsenhet 

Tilbudsfrist: 9. januar 2023

Totalverdi: inntil 24,4 millioner kroner

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår