Små endringer – store forandringer

 
Små endringer – store forandringer
- Når det dreier seg om å innrede badet ditt, trenger du ikke gå på kompromiss med stil og funksjonalitet. Ikke engang hvis du leier boligen din og ikke kan rive hele badet.

Selv om plassen og mulighetene er begrenset, kan du med få grep gi badet ditt et helt nytt uttrykk

- Mange forbinder en leieleilighet med få muligheter for å innrede og sette sitt eget preg – særlig på badet. Men du trenger ikke rive hele badet for å fornye det. Med små endringer kan du gjøre store forandringer så badet ditt både får et elegant løft og bedre funksjonalitet. Det er ingen grunn til å gå på kompromiss med innredningen av badet – heller ikke hvis du leier. Med noen enkle grep og smarte tilbehørsprodukter kan du skape følelsen av forandring og fornyelse, sier Marie Kolbu, Leader Marketing hos GROHE.

Skap endringer med tilbehør

- Hvis du ønsker et elegant og moderne løft til badet ditt, kan du få mye ut av å bytte ut enkelte ting. GROHE tilbyr forskjellige tilbehørsløsninger– alt fra håndkleholdere til såpedispensere. Vil du ha en litt større forandring, kan du også skifte ut armaturene dine. GROHE Essence-serien tilbyr et bredt utvalg av armaturer som kombinerer estetikk og funksjonalitet, og de fås i forskjellige farger med GROHE Colors, sier Kolbu.

Skap liv med grønne planter

- For å gi et friskt pust til badet ditt, kan du også bringe naturen inn med grønne planter. Plantene skaper en harmonisk stemning og gir rommet farge og liv. Når du velger planter til badet, er det lurt å velge noen som trives i et fuktig miljø, for eksempel bregner eller fredsliljer, og sette dem på hyller eller i hengende potter for å spare plass.

- Med disse triksene kan du gjøre helt om på badet ditt slik at det føles som nytt. Så hvorfor vente? Kom i gang med de små endringer for å se store forandringer, avslutter Kolbu.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår