Mangfold i praksis hos Heidenreich

 
Mangfold i praksis hos HeidenreichBildet: HR-sjef Mette Hareide, markedskoordinator Unni Mood og markeds- og bærekraftsdirektør Kjetil Grønbakken
Heidenreich setter mangfold høyt på agendaen, og har en egen mangfoldsgruppe under ledelse av HR- sjef Mette Hareide.

- Vi mener at et bredt spekter av perspektiver, bakgrunner og erfaringer beriker vår virksomhet og styrker vårt samlede potensial. Derfor jobber vi aktivt med konkrete tiltak for å fremme mangfold i praksis, sier HR- sjef Mette Hareide i en pressemelding.

- En av våre grunnleggende prinsipper er å verdsette kvaliteten i jobben den enkelte kan bidra med, uavhengig av for eksempel kjønn, religion, etnisitet eller legning. Vi mener at alle ansatte skal ha like muligheter til å utvikle seg og bidra til selskapets suksess, og vi jobber kontinuerlig med å skape et inkluderende arbeidsmiljø hvor alle føler seg verdsatt og respektert, understreker hun. 

30 ulike nasjonale utspring

- Dagens Heidenreich består av mange ulike bakgrunner, ikke bare med tanke på teoretisk og praktisk bakgrunn, men også hvor vår slekt kommer fra og hvordan vi lever. Vi er representert med ca. 30 ulike nasjonale utspring, stor variasjon i religions- tilknytning og vi har menn som bor med menn, kvinner som bor med kvinner og kvinner og menn som bor sammen, samarbeid med NAV og ansatte som ønsker å jobbe utover pensjonsalder. Alle disse ulike menneskene utgjør det fargerike Heidenreich som vi er så stolte av i dag, sier Hareide videre.

Formålet til mangfolds gruppen er nettopp å legge til rette for mangfold og utfra følgende prioriterte områder;

1. Kvinner

2. Etnisitet 

3. Legning 

4. Fysisk og mental helse 

5. Alder og livsfase

Hver av disse områdene har fokusområder som for eksempel å øke andelen kvinner ansatt i Heidenreich, markering av merkedager som f. eks kvinnedagen, samarbeidspartner med Ingeborg- nettverket, null toleranse for mobbing, trakassering og diskriminering, jobbe aktivt med jobbnærvær, utvidet rett til sykepenger også ved sykefravær etter fylte 70 år. I tillegg til mange andre konkrete tiltak innenfor de 5 ovennevnte områdene.

Mangfoldsgruppen består i tillegg til HR- sjef Mette Hareide av Markedskoordinator Unni Mood og Markeds- og bærekraftsdirektør Kjetil Grønbakken. I tillegg til at øvrige interne ressurspersoner trekkes inn avhengig av tema. 

- Mangfold er en nøkkel til suksess

- Mangfold er ikke bare et mål i seg selv, men en nøkkel til suksess. Vi tror at ved å samle mennesker med ulik bakgrunn, erfaring og kompetanse, kan vi utvikle innovative løsninger, forstå og betjene et bredt spekter av kunder, og skape et inkluderende og inspirerende arbeidsmiljø. Derfor jobber vi med mangfold, for i Heidenreich ser vi viktigheten av og vi forplikter oss til å fortsette arbeidet med å fremme mangfold i praksis. Vi vil fortsette å evaluere og justere våre tiltak for å sikre at vi bygger et enda mer mangfoldig selskap – for fremtiden, sier Hareide avslutningsvis i pressemeldingen.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår