Til Lillestrøm med tekstilbasert ventilasjon

 
Til Lillestrøm med tekstilbasert ventilasjonBildet: Antistatiske tekstilkanaler fra KE Fibertec hos Hapro Electronics
VVS DAGENE 2022: - Generelt ser vi at markedet for tekstilbasert ventilasjon er økende. Flere får opp øyene for denne måten å fordele luften på, sier daglig leder i KE Fibertec Norge, Jørn Eirik Gustavsen.

Av Bjørn Laberg

- KE Fibertec ser frem til VVS Dagene og gleder oss til å møte et rekordstort publikum på VVS Dagenes 40- års jubileum, sier Gustavsen til VVS aktuelt.

- KE Fibertec utvikler og forbedrer hele tiden tekstilbasert ventilasjon. KE Fibertec har i mange år hatt et sterkt fokus på miljø og bærekraft og ble allerede i 2012 Cradle to cradle sertifisert med CradleVent. Som verdens første sertifiserte tekstilkanal i materialet GreenWeave og senest i år ble også vårt MultiWeave materiale Cradle-to-cradle godkjent. Tilbake i 2021 ble dessuten KE Fibertec sertifisert i henhold til FNs 17 bærekraftmål, sier Gustavsen.

- Når man tenker på tekstilbasert ventilasjon tenker mange på store haller, gymsaler, laboratorier og slakterier. Altså steder hvor det er store arealer og mye luft, eller bare mye luft som skal inn (stort luftskifte) Samtidig er det mange som tenker tekstilbasert ventilasjon når vi snakker om komfortventilasjon, skoler, møterom, kontorer, restauranter osv. Tekstilkanaler kan brukes på alle slike steder og mange flere, understreker Gustavsen.

- Det er likevel kanskje ikke så mange som vet at vi i tillegg til å være høyaktuelle i alle disse områdene også har spesielle tekstilkanaler for renrom. Eller at vi også leverer tekstilkanaler i antistatisk materiale til Hapro Electronics på Jaren. (bildet). Sammenlignet med tradisjonell ventilasjon er tekstilbasert ventilasjon svært konkurransedyktig på pris, raskt å montere og enkelt å håndtere med lav vekt og lite volum, sier Gustavsen avslutningsvis.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår