Til Lillestrøm med komplette baderomsløsninger

 
Til Lillestrøm med komplette baderomsløsningerIllustrasjonsbilde: Trend Oliven fra VikingBad
VVS-DAGENE 2022: - Entreprenører og utbyggere har også fått øynene opp for våre komplette løsninger.

Av Bjørn Laberg

Det sier Fredrik Bjørsland, salgs- og markedskoordinator hos Vikingbad AS til VVS aktuelt.

VVS-dagene 2022 nærmer seg med stormskritt. Også i år tar VVS aktuelt pulsen på årets utstillere.

VikingBad AS holder til i Grimstad og er en norsk totalleverandør av synlige VVS-produkter, samt utendørs massasjebad. VikingBad sin kolleksjon består av baderomsmøbler, badekar, massasjebad, dusjkabinett, dusjløsninger, dusjnisjer, massasjedusj, steamdusj, steambad, rainshower, servantbatteri, kjøkkenbatteri og annet baderomsutstyr, utendørs massasjebad, samt et fullt program av pleiemidler som er godkjent for bruk i Norge. VikingBad er leverandør til de aller fleste rørleggerbedrifter i Norge.

- Vi vil under VVS-dagene vise hvordan vi løser utfordringene innen baderomssegmentet, som entreprenører og utbyggere står overfor. Både når det gjelder nybygg og rehabiliteringer av større og mindre prosjekter, sier Fredrik Bjørsland, salgs- og markedskoordinator hos Vikingbad AS

- VikingBad leverer komplette baderomsløsninger der vi som eneste leverandør i Norge kan levere hele baderommet, inklusiv flis, komplett til en sluttkunde via rørleggerfagmannen. Vi har introdusert flere komplette stiler utarbeidet av interiørarkitekter og trendkonsulenter. Tilbakemeldingene fra sluttkundene siden lansering har vært udelt positive, mener Bjørsland.

- Dette er noe sluttkunden setter stor pris på og hjelper dem i alle utfordringene de har når de skal ta masse valg i forbindelse med nytt baderom. Dette vil vi ha høyt fokus på under VVS-dagene, sier Bjørsland avslutningsvis.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår