Tilbyr rammeavtale på sprinklerarbeider

 
Tilbyr rammeavtale på sprinklerarbeiderIllustrasjonsbilde: Getty Images
AKTUELLE PROSJEKTER: Hole kommune inviterer til konkurranse om rammeavtale for sprinklerarbeider.

Av Bjørn Laberg

Hole kommune ønsker å inngå parallelle rammeavtaler med 1- 3 stk. firmaer til oppdrag i forbindelse med løpende oppdrag innen sprinklerarbeider. Dette gjelder både i forbindelse med ombygging / rehabilitering og nybygg / tilbygg / påbygg.

Avtalen vil omfatte:

a) Behov for sprinkling av kommunal bygningsmasse:

• Bygningsmassen i kommunen utgjør til sammen ca. 42.000 m2. I bygningsmassen inngår: sykehjem, skoler, barnehager, omsorgsbygg, administrasjonsbygg, kultur- og idrettsbygg, verneverdige bygg, samt leiligheter for utleie.

b) Private pleieinstitusjoner i Hole kommune:

• Hole kommune har felles brannvesen med Ringerike kommune, men brannstasjon i Hønefoss. Det er en pågående prosess for å avklare om Hole kommune er økonomisk ansvarlig for etablering av pleieinstitusjoner i kommunen, som etter Brann og eksplosjonsvernloven har en innsatstid på mer enn 10 minutter fra brannstasjonen. I tillegg til kommunal bygningsmasse vil avtalen derfor omfatte etablering av sprinkleranlegg i pleieinstitusjoner der kommunen har økonomisk ansvar for dette. 

Ringerike kommune og Hole kommune planlegger etablering av en ny brannstasjon nærmere kommunegrensen til Hole kommune, med ferdigstillelse i 2025. Bygging av ny brannstasjon er avhengig av politisk vedtak.

Totalt er ni pleieinstitusjoner berørt av avvik knyttet til innsatstid. Noen pleieinstitusjoner består av flere bygninger. Ved en realisering av fellesprosjektet for Ringeriksbanen og ny E16, samt bygging av ny brannstasjon vil behovet kunne bli redusert til å omfatte fire – seks pleieinstitusjoner.

Rammeavtalen skal gjelde i 2 år med opsjon på forlengelse i 1 + 1 år. Antatt årlig verdi er estimert til mellom 2 og 4 millioner kroner.

Tiltakshaver: Hole kommune
Tilbudsfrist: 31. januar 2022
Verdi: inntil 16 millioner kroner totalt

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår