Oppnådde ytterligere ISO-sertifisering

 
Oppnådde ytterligere ISO-sertifiseringBildet: Kruge er nå ISO 14001 & ISO 45001-sertifisert
Spikkestadbedriften Kruge AS, leverandør av system for rørmontasje, ble ISO 14001 og ISO 45001- sertifisert den 3. april.

- Vi har vært ISO 9001 sertifisert siden 02.07.2018 og tar kvalitet i alle ledd på alvor, men det å stå som en fremtidsrettet organisasjon krever kontinuerlig tilpasning til markedets behov, sier QHMS-Manager Zirva Rehman i en pressemelding.

- Voksende engasjement og høyere fokus på bærekraft og CSR (bedriftens samfunnsansvar) globalt og ikke minst fra vår eier Ernströmgruppen AB, satte i gang forberedelser til revisjon etter disse styringssystemene i 2019. Disse sertifikatene bekrefter at vi jobber systematisk for å oppnå effektiviteten av interne operasjoner, redusere ulykker, farer og driftsstans. Vi tar ansattes moral, ytelse og sikkerhet på alvor. Disse momentene skaper trygghet og tillit hos våre kunder og sluttbrukere, mener Rehman.

- Vår ambisjon er å etterlate et sunt økosystem for våre fremtidige generasjoner, og ISO 14001 gir oss verktøy for å holde kontinuerlig fokus og engasjement på plass. Vi stiller oss selv strengere krav for hvert år og skal jobbe målrettet for å bidra til Norges CO2 reduksjons-mål med 40% innen 2030, sier Rehman avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår